Bezorging binnen een straal van 15 km rondom Den Dolder is tijdelijk geheel gratis!
Je kan kiezen voor de optie 'bezorging binnen Den Dolder bezorginformatieverderop in het bestelproces.
Belangrijk: Laat een telefoonnummer achter of neem zelf contact op zodat we kunnen afspreken hoe, waar en hoelaat het bezorgd moet worden (n.v.t. op brievenbuspakketjes).
 


Alle bestellingen worden met zorg en extra hygiënemaatregelen ingepakt- Wil jij iemand een hart onder de riem steken, gewoon laten weten dat je aan diegene denkt, of bijvoorbeeld een verjaardagscadeau sturen?
Laat het me weten en ik stuur het rechtstreeks naar diegene toe en doe er gratis een kaartje bij met handgeschreven bericht namens jou!

- Iets voor jezelf bestellen? Omdat het een gekke en/of moeilijke tijd is voor de meeste van ons, krijg je van mij (zolang de voorraad strekt) bij een bestelling vanaf € 12,50 een 'lichtpuntje' (klein kaarsje+houder) cadeau! 
 Verzending binnen Nederland en België
 

Nederland

- Kies zelf voor bezorging overdag of in de avonduren (n.v.t. op brievenbuspakketjes)
​- brievenbuspakketje € 3,50
- pakketpost € 6,50 

Gratis verzending bij een bestelling > € 75,-

Belgie

- brievenbuspakketje € 6,50
​- pakketpost € 9,50

Gratis verzending bij een bestelling > € 85,-

Producten ophalen of eerst in het echt bekijken? Dat kan bij onze winkel in Zutphen!

- Verzending binnen 2 werkdagen. (Di. t/m vr. voor 14:30 besteld, is bijna altijd de volgende dag in huis.)

- Alles wordt leuk verpakt en zo snel mogelijk verzonden! Cadeautje? ​lees hier meer over de gratis inpakservice

Duurzame bezorging via fietskoeriers.nl, ook in de avonduren!

De zending wordt gedaan via fietskoeriers.nl (pakketjes buiten Nederland worden overgedragen naar de lokale bezorgdiensten.) Niet thuis op het aangekondigde bezorgmoment? Via de klantenservice van Fietskoeriers.nl kun je al voordat de bezorger voor een dichte deur komt te staan een nieuwe bezorgafspraak maken. Zo kun je bijvoorbeeld een nieuwe bezorgdatum afspreken, of een ander adres opgeven. Handig toch?

*brievenbuspakketjes worden een enkele keer verzonden via PostNL indien dit zorgt voor een snellere levertijd.


'De verzending wordt gedaan via fietskoeriers.nl want bij SIL vinden we het belangrijk dat de pakketjes op een duurzame manier bezorgd worden. Daarom worden de pakketjes verzonden via Fietskoeriers.nl. Fietskoeriers.nl is de duurzaamste en meest klantvriendelijke pakketbezorger van Nederland. Alle pakketjes die in de stad bezorgd moeten worden, worden namelijk met groengasauto’s afgeleverd in een hub aan de rand van de stad en van daaruit op de fiets bij u thuisbezorgd. Ook voor alle bezorgingen buiten de stad worden deze groengasauto’s ingezet. Door de combinatie van het inzetten van duurzame vervoersmiddelen, het slimme logistieke netwerk en het persoonlijke contact met ontvangers zorgen we er met zijn allen voor dat pakketjes zo veel mogelijk in één keer bezorgd worden. Op die manier beperken we de uitstoot van CO2 per pakketje tot een minimum.
Meer weten? Kijk op www.fietskoeriers.nl